Η WILD Flavors and Specialty Ingredients εστιάζει στην εξαιρετική γεύση (/άρωμα), τη λειτουργικότητα, ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τα οποία διατηρούν κυρίαρχη θέση στην αγορά. Με προχωρημένη τεχνολογική εξειδίκευση στην ανώτερη γεύση και στα φυσικά χρώματα, η WILD Flavors and Specialty Ingredients παρέχει πρώτης τάξης ύλες στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Δημιουργούμε υπέροχη γεύση

Με περισσότερο από 85 χρόνια ιστορία, ο στόχος της WILD Flavors and Specialty Ingredients είναι σταθερά η παραγωγή και τροφοδότηση των βιομηχανιών τροφίμων και ποτών με πρώτες ύλες από φυσικά συστατικά. Η WILD Flavors and Specialty Ingredients συνεχίζει αυτή την αποστολή στον 21ο αιώνα, και προσφέρει στους πελάτες αξεπέραστη ποιότητα και συνέπεια, καινοτόμες τεχνολογίες, υπεύθυνη εξυπηρέτηση και φυσικά υπέροχη γεύση.  Η WILD Flavors and Specialty Ingredients έχει φήμη ως “σημαντικό think tank” για τη σύλληψη και το σχεδιασμό μοντέρνων προϊόντων, την έρευνα και καινοτομία, και δεν έχουμε ποτέ αποκλίνει από την ιδρυτική αποστολή μας της έρευνας, ανάπτυξης και δημιουργίας των καλύτερων δυνατών φυσικών υλών τροφίμων και ποτών για τους πελάτες μας.

Wild Flavors and Specialty Ingredients σημαίνει τεχνογνωσία

Είτε αναζητούν οι πελάτες μας καινοτόμα αρώματα, χρώματα, ανώτερης ποιότητας τελικά προϊόντα, ή εναλλακτικές συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον, η WILD Flavors and Specialty Ingredients είναι η πηγή που μπορεί να τους καλύψει σε όλα. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε μοναδικές λύσεις στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις απαιτήσεις των πελατών μας διατηρώντας ταυτόχρονα την απόλυτη ποιότητα σε ολόκληρη τη διαδικασία.

Η προσαρμογή στις ανάγκες είναι ακρογωνιαίος λίθος των υπηρεσιών μας

Η WILD Flavors and Specialty Ingredients προσφέρει στις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε τα πάντα, από τη σύλληψη ως την ανάπτυξη προϊόντων, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω της εμπορευματοποίησης και τεχνικής υποστήριξης, ως ολοκληρωμένες λύσεις.

Καθιερώνουμε τάσεις

Μέσω ιδιόκτητων πόρων και της συνεχούς επικοινωνίας με τις ομάδες μας παγκόσμιας έρευνας και καινοτομίας, η WILD Flavors and Specialty Ingredients έχει τη δυνατότητα να εξετάζει και να αναλύει τις διεθνείς τάσεις και τα δεδομένα της αγοράς, και να προβλέπει τις προσεχείς κατευθύνσεις της αγοράς ώστε να βοηθά τους πελάτες της να παραμένουν στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.