Στη Danish Crown, επιδιώκουμε διαρκώς να βελτιώνουμε αυτό που κάνουμε – από τη φάρμα στο πηρούνι – ώστε οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν νόστιμα γεύματα, με πλήρη εμπιστοσύνη. Οι ρίζες μας πάνε πίσω στο 1887 και στο συνεταιριστικό κίνημα της Δανίας, οπότε η υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία, τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες μας, τους αγρότες, είναι μέρος του DNA μας.

Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι παγκόσμιος ηγέτης στη βιώσιμη παραγωγή κρέατος. Όχι μόνο πρέπει να παραδίδουμε τα προϊόντα, αλλά οφείλουμε να εξερευνούμε διαρκώς νέες προοπτικές. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε και πολλές προκλήσεις μπροστά μας. Είμαστε όμως αποφασισμένοι στο να βρίσκουμε καλύτερους τρόπους να παράγουμε τροφή – με σεβασμό απέναντι στα ζώα, τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Στο δρόμο για το στόχο μας, είμαστε έτοιμοι να θέσουμε προκλήσεις στον εαυτό μας, στον τομέα [της επιχειρηματικότητάς μας] και στους πελάτες μας.

Υποσχόμαστε να οδηγήσουμε το δρόμο, αλλά δεν μπορούμε να τελειώσουμε μόνοι μας της διαδρομή. Μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε την παραγωγή τροφίμων πιο βιώσιμη και να αλλάξουμε ουσιαστικά τη σχέση μας με το τι τρώμε και πώς αυτό παράγεται.

Αυτό σημαίνει ότι από το τέλος του 2019 το μεγαλύτερο ποσοστό των χοίρων που παραδίδονται στη Danish Crown προέρχονται από φάρμες που κατέχουν πιστοποιητικό βιωσιμότητας και στοχεύουμε το 2030 να έχουμε μειώσει το κλιματικό μας αποτύπωμα κατά 50%.

Η Danish Crown είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς χοιρινού κρέατος στην Ευρώπη. Επιπλέον, το Danish Crown Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επεξεργασίας κρέατος στην Ευρώπη, ενώ η Danish Crown Beef είναι από τους βασικούς παίκτες στην ευρωπαϊκή αγορά βόειου κρέατος.

Παράγουμε στη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και στην Κίνα, ενώ έχουμε πρόσβαση στις αγορές πάνω από 130 χωρών στον κόσμο.