Η HKScan είναι μια σημαντική εταιρεία τροφίμων στη Δανία με πάνω από 100 χρόνια εμπειρία στην υπεύθυνη παραγωγή κρέατος και την επεξεργασία υψηλής κλάσης πρώτων υλών.

Ο στόχος της HKScan είναι να γίνει μια πολυσχιδής εταιρεία τροφίμων. Φτιάχνουμε νόστιμα, υγιεινά και υπεύθυνα παραγόμενα τρόφιμα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών και των πελατών μας. Για μας στην HKScan, η υπευθυνότητα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της παραγωγής τροφίμων σε ολόκληρη την αλυσίδα, από τους αγρότες ως τους καταναλωτές.

Οι εσωτερικές αγορές μας καλύπτουν τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Δανία και τις Βαλτικές. Οι περισσότεροι από 7.000 επαγγελματίες της HKScan εξασφαλίζουν πιο νόστιμη ζωή – σήμερα και αύριο. Η ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πουλερικά, χοιρινό και βόειο κρέας, όπως επίσης προϊόντα κρέατος και έτοιμα γεύματα.

Οι δυνατές μάρκες μας είναι οι HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® και Rose®. Το 2020, οι καθαρές πωλήσεις της εισηγμένης HKScan ανήλθαν συνολικά στα 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ.