Η MMP International είναι συσκευαστής ψαριών σε κονσέρβα και κυρίως τόνου, από τη συσκευασία των 85 g ως το επαγγελματικό μέγεθος. Επίσης παράγει και άλλου είδους θαλασσινά, όπως σκουμπρί, γαρίδες, καβούρια, αχιβάδες. Η κονσερβοποιία απασχολεί περίπου 1000 υπαλλήλους και κατά μέσο όρο διαχειρίζεται πάνω από 100 τόνους ανά βάρδια. Αυτό καθιστά την MMP μικρότερο εργοστάσιο σε σχέση με πολλά άλλα αντίστοιχα, αλλά  αυτό επιτρέπει περισσότερη αποτελεσματικότητα, καλύτερο ποιοτικό έλεγχο, εξυπηρέτηση και ανταπόκριση των πελατών.

Το κτίριο του εργοστασίου εκτείνεται σε περίπου 20.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει τη δική του αποθήκη καθώς και χώρο φόρτωσης κοντέινερ. Οι πρώτες ύλες έρχονται στο εργοστάσιο , όπου και ζυγίζονται, εκφορτώνονται και κατανέμονται ανά είδος και μέγεθος. Κατόπιν, ελέγχονται ποιοτικά ως προς την κατάστασή τους, τα επίπεδα ισταμίνης και την περιεκτικότητα σε αλάτι. Πριν την απόψυξη και τον τεμαχισμό, πραγματοποιούνται εκ νέου ποιοτικοί έλεγχοι και τα μη αποδεκτά προϊόντα απορρίπτονται πριν φορτωθούν σε ράφια για το προβράσιμο.

Μόλις εξέλθουν από το θάλαμο βρασμού, τα ράφια περνούν στην περιοχή ψύξης όπου τα ψάρια ψεκάζονται με κρύο νερό ώστε να επιτευχθεί η ταχύτερη μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας τους. Όταν τα βρασμένα ψάρια έχουν φτάσει σε θερμοκρασίες αρκετά χαμηλές ώστε να επιτρέπουν την επεξεργασία τους, τα ράφια σύρονται σε ψυχρούς θαλάμους όπου διατηρούνται πριν το καθάρισμα (αφαίρεση δέρματος και οστών και τεμαχισμό).

Κατόπιν, τα ψάρια μεταφέρονται σε τραπέζια καθαρισμού όπου έμπειροι εργάτες και εποπτικό προσωπικό πραγματοποιούν αισθητηριακή αξιολόγηση στο κάθε ψάρι. Προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας επανελέγχονται ή απορρίπτονται. Τα ψάρια περνούν κατόπιν στο τελευταίο στάδιο καθαρισμού όπου το κόκκινο κρέας αφαιρείται για να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή ζωοτροφών, ενώ τα φιλέτα ετοιμάζονται για κονσερβοποίηση προς ανθρώπινη κατανάλωση. Κάθε παρτίδα πρώτης ύλης ταυτοποιείται ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να αναζητηθεί η προέλευση ή ο αριθμός παρτίδας της.

Τέλος, τα κομμάτια του ψαριού συσκευάζονται σε κονσέρβες σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη και ακολουθεί η αποστείρωση. Τα τελικά προϊόντα ελέγχονται ποιοτικά πριν και μετά τη διαδικασία του κλιβανισμού. Ο ποιοτικός έλεγχος ακολουθεί ένα σύστημα θετικής απελευθέρωσης που εξασφαλίζει ότι όσοι κωδικοί εγκρίνονται για ετικετοποίηση και φόρτωση, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του HACCP και έχει ακολουθηθεί η καταγεγραμμένη διαδικασία.

Η ΜΜΡ συσκευάζει προϊόντα τόσο για ανθρώπινη κατανάλωση όσο και για κατοικίδια σε πολλές μεγάλες αγορές παγκοσμίως. Εξάγει τα προϊόντα της παγκοσμίως : στη Βόρεια Αμερική για τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Στην Ευρώπη, για τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, Πολωνία, Τσεχία και Δανία. Επίσης για χώρες όπως η Ιαπωνία (ζωοτροφές), Αυστραλία, Ισραήλ και Σαουδική Αραβία. Παράλληλα, επεκτείνει συνεχώς τα προϊόντα της σε άλλες κύριες χώρες.