Η Gropper είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που από το 1929 λειτουργεί με άξονα την πρωτοπόρα δράση και την εγγύτητα προς τον πελάτη. Αυτό που ξεκίνησε ως τυροκομείο πάνω από 90 χρόνια πριν, είναι τώρα μια επιτυχημένη επιχείρηση μεσαίου μεγέθους με περισσότερους από 800 υπαλλήλους. Οι τάσεις της αγοράς αναγνωρίστηκαν από νωρίς και η εταιρεία αποδείχτηκε με συνέπεια ικανή να αναπτύσσεται με νέες ιδέες.

Οι αξίες μας

Αντί να χτίζουμε γραφειοκρατικά εμπόδια, καλλιεργούμε την ευελιξία μέσα στα πλαίσια των επαγγελματικών δομών. Έτσι, διατηρούμε το απλό μέσα στο σύνθετο, στηριζόμαστε στην ευρεία γνώση και τεχνική ικανότητα των υπαλλήλων μας, και προωθούμε ένα αίσθημα κοινότητας.

Οι αρχές μας

Το ότι διαχειριζόμαστε τις μάρκες που παράγουμε για τον τομέα της λιανικής σα να ήταν δικές μας είναι αυτό που θεωρούμε ως κλειδί της επιτυχίας της εταιρείας μας. Αυτό σημαίνει ότι στις διαβουλεύσεις μας εστιάζουμε ιδιαίτερα στις ανάγκες των καταναλωτών. Εκτιμούμε τις ειλικρινείς, ανοιχτές και με σεβασμό επαφές, και εξασφαλίζουμε ότι καθένας από τους υπαλλήλους μας είναι σε θέση να συμβάλει προσωπικά στην επιτυχία μας. Αυτό είναι το πιστεύω μας! Πάνω σε αυτή τη βάση αναπτύσσουμε δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες.