Η Nordic Seafood ιδρύθηκε το 1988 στο Δανέζικο αλιευτικό λιμάνι του Hirtshals. Με πωλήσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και διεθνώς, η Nordic Seafood είναι ένας από τους κυριότερους διανομείς θαλασσινών στον κόσμο. Ανήκει δε στη Nippon Suisan Ltd. (NISSUI) Japan – μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα αυτό (αλιεία, υδατοκαλλιέργεια και επεξεργασία).

Ως εισαγωγέας, συσκευαστής και διανομέας, η Nordic Seafood προσφέρει αξία στους πελάτες της με την ποιότητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστικότητά της. Οι εγκαταστάσεις μας στο Hirtshals περιλαμβάνουν 2,300 m2 χώρων παραγωγής και 6,000 m2 ψυγείων.

Με τις εταιρείες πώλησης και τους αντιπροσώπους μας, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας ως εταίρος ευέλικτος και προσανατολισμένος στην ανάπτυξη. Είμαστε ενήμεροι και παρακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις και τις πιθανές εφαρμογές τους προς όφελος των πελατών μας, και εργαζόμαστε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε ατομικές ανάγκες και επιθυμίες.

Nordic Seafood: μια μοναδική επαφή με άπειρες δυνατότητες

Καθημερινά, νωπά και κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά καταφτάνουν από όλο τον κόσμο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Hirtshals. Η Nordic Seafood διατηρεί ένα στοκ σε πάνω από 1000 είδη προϊόντων και η στενή επαφή μας με τη NISSUI εξασφαλίζει κάθετη ενσωμάτωση στον ποιοτικό έλεγχο και ροή προϊόντων από την αλιεία στον πελάτη. Στην κάθετη διαδικασία της παραγωγής, η ασφάλεια σε ολόκληρη τη γραμμή από το ψάρεμα εώς την παράδοση εξασφαλίζεται από τα δικά μας μέτρα ελέγχου. Το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της Nordic Seafood εξετάζει τις αφικνούμενες πρώτες ύλες όπως και τη δική μας παραγωγή προτού διανείμουμε τα προϊόντα σε όλη Ευρώπη.

Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι υγιεινές τροφές με άπειρες γαστρονομικες δυνατότητες. Μέσω του παγκόσμιου δικτύου προμηθευτών μας, η Nordic Seafood παρακολουθεί τις νέες τάσεις και τις εφαρμογές τους. Από αυτή τη γνώση επωφελούνται οι πελάτες μας ενώ την ίδια στιγμή εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε σε ατομικές επιθυμίες σε θέματα όπως οι διαστάσεις και η μορφή της συσκευασίας ή ο τύπος επεξεργασίας. Αυτή η στενή επικοινωνία με τους πελάτες μας υπάρχει τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσω της συμμετοχής της Nordic Seafood στις κυριότερες εμπορικές εκθέσεις.

Οι μέθοδοι παραγωγής μας επίσης μπορούν να ικανοποιήσουν ειδικές ανάγκες των πελατών σε θέματα όπως ο βαθμός επεξεργασίας και το μέγεθος της συσκευασίας. Στην κάθετη διαδικασία της παραγωγής, η ασφάλεια σε ολόκληρη τη γραμμή από το ψάρεμα εώς την παράδοση εξασφαλίζεται από τα δικά μας μέτρα ελέγχου. Το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της Nordic Seafood εξετάζει τις αφικνούμενες πρώτες ύλες όπως και τη δική μας παραγωγή προτού διανείμουμε τα προϊόντα σε όλη Ευρώπη, μέσω ενός αποτελεσματικού και επαγγελματικού συστήματος logistics.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Μέσω του σταθερού δικτύου μας, προμηθευόμαστε αλιεύματα από ολόκληρο τον κόσμο. Η Nordic Seafood έχει δημιουργήσει μια από τις πιο πλήρεις γκάμες προϊόντων στην Ευρώπη και για πολλούς θεωρούμαστε ως η υπηρεσία μιας στάσης – με πάνω από 1000 είδη σε στοκ – καλύπτοντας τη ζήτηση ενός όλο και αυξανόμενου πελατολογίου.

Η NISSUI έχει καθιερώσει το “Global Links” ως μια από τις κυριότερες αλυσίδες παγκόσμιας τροφοδοσίας στα αλιεύματα (αλιευτικά, υδατοκαλλιέργειες και παρασκευαστές). Η Nordic Seafood είναι μια από τις κυριότερες εταιρείες σε αυτό το δίκτυο.

Το Global Links είναι η έκφραση μιας επιθυμίας να συνδυαστεί ο πλούτος των ωκεανών με την επιστημονική ανάπτυξη και τις ανθρώπινες αξίες σε μια υπεύθυνη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος των ανθρώπων του κόσμου και με σεβασμό προς τις μελλοντικές γενιές.

Οι σκέψεις πίσω από το Global Links είναι σε αρμονία με τις επι μακρόν βασικές αξίες της Nordic Seafood: τη διανομή προϊόντων ύψιστης ποιότητας με βάση ηθικές αρχές. Αυτό απαιτεί βιώσιμη και αξιόπιστη συνεργασία με τους πελάτες μας.