Οι ρίζες της Ζυθοποιίας Oettinger Brauerei GmbH με έδρα το Oettingen της Βαυαρίας μπορούν να αναζητηθούν πίσω στη χρονιά 1731. Βάσει του μεγέθους της παραγωγής, η Oettinger είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες μάρκες μπύρας της Γερμανίας και κατατάσσεται ανάμεσα στις 30 σημαντικότερες ζυθοποιίες στον κόσμο.

Κάθε χρόνο, η Oettinger γεμίζει περίπου 2 δισεκατομμύρια μπουκάλια και κουτιά με περίπου 8 εκατομμύρια εκατόλιτρα μπύρας, ποτών με βάση τη μπύρα και αναψυκτικών. Πάνω από 1000 υπάλληλοι εργάζονται στα τέσσερα σημεία παραγωγής στο Oettingen, στη Gotha, στο Moenchengladback και στο Braunschweig, καθώς επίσης και στο κέντρο διανομής μας στο Walldorf.

Η υψηλή ποιότητα, η μεγάλη γκάμα προϊόντων, η συνειδητή μας απόφαση να μη χρησιμοποιούμε διαφήμιση, οι συνεργασίες μας με τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, οι χαμηλές τιμές και η παγκόσμια διάθεση των ειδών μας, είναι τα στοιχεία που βρίσκονται βαθιά αγκιστρωμένα στην εταιρική φιλοσοφία μας.

Προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες μας στο μεγαλύτερο βαθμό από τις περιοχές γύρω από τα τέσσερα ζυθοποιεία μας, και κατόπιν μεταφέρουμε τα προϊόντα μας στους πελάτες μας στις διάφορες περιοχές της Γερμανίας με το δικό μας στόλο από αυτοκίνητα. Από το 1980 κι έπειτα , έχουμε κερδίσει πάνω από 250 εθνικά και διεθνή βραβεία για τη σταθερά υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησή μας και για τη διαρκή ποιότητα των προϊόντων μας. Ολόκληρη η γκάμα στις μπύρες μας φέρει από το 2013 τη σήμανση “Χωρίς ΓΤΟ”. Κάτω από την κύρια μάρκα μας Oettinger παράγουμε περισσότερες από 40 διαφορετικές μπύρες και αναψυκτικά. Με αυτό τον τρόπο, προσφέρουμε πάντα την κατάλληλη επιλογή για κάθε γούστο σε πάνω από 100 χώρες.